Wie ben ik?

Aangenaam, ik ben Paulette Kreuk. 
Ik ben 32 zomers jong en woon met mijn man en twee kinderen in Grootebroek (Noord-Holland).

Op deze foto ben ik in verwachting van ons tweede kind.
Je ziet mij stralen naast een bruidstaart die ik voor vrienden mocht maken. Koken en bakken is namelijk een passie van mij. 

Spiritueel en hooggevoelig van jongs af aan

Spiritualiteit heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven.
Als kind had ik altijd eczeem. En niet zo’n beetje ook. Ik was (en ben) hooggevoelig en ik wist niet wat ik daarmee aan moest. Ik begreep bijvoorbeeld niet dat anderen niet voelden wat ik wél voelde. Of zagen wat ik wél zag. Toen ik jong was, wist ik nog niet hoe ik daar mee om moest gaan.
Ik heb mij toen van al die indrukken afgesloten en ben mezelf kwijtgeraakt.
Tijdens mijn puberjaren raakte ik steeds verder verwijderd van mijzelf, zelfs tot ik in een depressie raakte. Mijn moeder nam mij toen mee naar een medium/healer die ik ga nog steeds graag bezoek.

2015 met baby G.

2015: mezelf verloren in het moederschap.

Ons oudste kind (mei 2015) was een hele pittige baby: hij weigerde te gaan slapen. Zowel lichamelijk als psychisch ging ik tot het uiterste om hem tevreden te stellen. 

Ik verloor mezelf in het moederschap. Ik wilde een perfecte moeder zijn voor mijn zoon, ik wilde hem niets tekort doen. Maar daarmee deed ik mezelf juist heel erg tekort en raakte ik bijna overspannen.

Eerlijk is eerlijk: niemand behalve ik kon (en wilde) voor onze zoon zorgen. 
En dus offerde ik me nóg meer op.

Luisterkind op mijn pad.

Hulp kwam weer op mijn pad: ik maakte kennis met Luisterkind. 
In een Luisterkind-afstemming kregen wij antwoorden en oplossingen voor de vragen die wij hadden over het slaapweigeren van onze 2 maanden jonge zoon.
Alhoewel het probleem daarna niet meteen verholpen was, was er wel een hele scherpe rand weggehaald en konden wij aan de slag met een aantal hele concrete tips die we van hem ontvingen: hij wilde bijvoorbeeld een donkere kamer én stilte.

Wij kozen destijds voor Luisterkind omdat dit op afstand werd gedaan. Ik hoefde dus niet met mijn veeleisende baby op pad te gaan voor een consult bij iemand in de praktijk. Ik kreeg het al benauwd bij de gedachte om me weer in allerlei bochten te moeten wringen voor een afspraak buiten de deur.

De laagdrempelige werkwijze van Luisterkind haalde mij over de streep voor een consult op afstand.

2018: Hoe ik dit 'beroep' koos

Nadat ik in april 2018 mijn baan verloor, heb ik ervoor gekozen om te luisteren naar de hints die keer op keer op mijn pad kwamen: kennelijk moest ik niet voor een werkgever werken… 
Ik denk dat dit de 6e of 7e werkgever was voor mij.
En toen besloot ik: F*ck it, ik wil niet meer voor iemand anders werken en keer op keer worden afgewezen. Ik wil mijn gevoeligheid inzetten voor iedereen die er op dezelfde manier “last” van heeft als mij. Ik wil ánderen leren hoe je gevoeligheid in kan zetten als KRACHT.

De opleiding tot Luisterkind-werker bij Diana van Beaumont heb ik in november 2018 afgerond. Tijdens de opleiding zijn mijn ambities en ideeën om een eigen intuïtieve praktijk te beginnen, in een stroomversnelling gekomen. 

Ik voel mij sterk verbonden met zwangere vrouwen, met moeders die het moederschap overweldigend vinden en met de kinderen die zichzelf nog niet (goed) kunnen uitdrukken.

Continue persoonlijke en spirituele groei

Ik realiseer mij dat ik mijn leven zelf creëer. En dat ik zélf -elke dag weer- meer mag luisteren naar mijn hart. Momenteel volg ik een training om mijn creatiekracht nog meer te vergroten.

In mijn mooie leven heb ik veel healing mogen ontvangen, ik heb heel veel geleerd over mezelf en mogen werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Stap voor stap leer ik elke dag om beter naar mezelf te luisteren en bij mijn eigen waarheid te blijven. Ik ben namelijk nooit uitgeleerd.

Herken jij jezelf in mijn verhaal?
Valt het moederschap jou ook niet mee?
Zoek je hulp voor jezelf en/of je kind?