Wie ben ik?

Aangenaam, ik ben Paulette Kreuk. 
Ik ben 31 zomers jong en woon met mijn man en twee kinderen in Grootebroek (Noord-Holland).

Op deze foto ben ik in verwachting van ons tweede kind.
Je ziet mij stralen naast een bruidstaart die ik voor vrienden mocht maken. Koken en bakken is namelijk een passie van mij. 

Spiritualiteit heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven.
Als kind wist ik niet goed wat ik met mijn hooggevoeligheid moest. Ik begreep niet dat anderen niet voelden wat ik wél voelde. Toen wist ik nog niet hoe ik daar mee om moest gaan. Ik heb mij daar toen van afgesloten en ben mezelf kwijtgeraakt.
Tijdens mijn puberjaren raakte ik steeds verder verwijderd van mijzelf, zelfs tot ik in een depressie raakte. Mijn moeder nam mij toen mee naar een Engel en ik ga nog steeds graag naar haar toe. 
Ik heb veel Healing mogen ontvangen en mogen werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik leerde steeds beter naar mezelf te luisteren en bij mijn eigen waarheid te blijven. 

Ons oudste kind (mei 2015) was een hele pittige baby: hij weigerde te gaan slapen. Zowel lichamelijk als psychisch ging ik tot het uiterste om hem tevreden te stellen. Daar verloor ik mezelf wéér.

Luisterkind op mijn pad

Hulp kwam weer op mijn pad: ik maakte kennis met Luisterkind. 
In een Luisterkind-afstemming kregen wij antwoorden en oplossingen voor de vragen die wij hadden over het slaapweigeren van onze 2 maanden jonge zoon.
Alhoewel het probleem daarna niet meteen verholpen was, was er wel een hele scherpe rand weggehaald en konden wij aan de slag met een aantal hele concrete tips die we van hem ontvingen: hij wilde bijvoorbeeld een donkere kamer én stilte.

Wij kozen destijds voor Luisterkind omdat dit op afstand werd gedaan. Ik hoefde dus niet met een baby op pad te gaan voor een consult bij iemand in de praktijk. 
Die laagdrempelige werkwijze haalde mij over de streep. 

Hoe ik dit 'beroep' koos

Nadat ik in april 2018 mijn baan verloor, heb ik ervoor gekozen om te luisteren naar de hints die keer op keer op mijn pad kwamen: kennelijk moest ik niet voor een werkgever werken… 
De opleiding tot Luisterkind-werker bij Diana van Beaumont heb ik in november 2018 afgerond. Tijdens de opleiding zijn mijn ambities en ideeën om een eigen intuïtieve praktijk te beginnen, in een stroomversnelling gekomen. 

Ik voel mij sterk verbonden met stellen die een kinderwens hebben, met zwangere vrouwen en met kinderen die zichzelf nog niet (goed) kunnen uitdrukken.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren intuïtief te communiceren. Dit is dan ook waar ik me in specialiseer in mijn werk: ik leer zwangere vrouwen praten met de baby in de buik.

Continue persoonlijke en spirituele groei

Ik realiseer mij dat ik mijn leven zelf creëer. En dat ik zélf -elke dag weer- meer mag luisteren naar mijn hart. Momenteel volg ik een training om mijn creatiekracht nog meer te vergroten.

Binnenkort start ik met de opleiding tot Adoula en Postnataal Doula.